• Home
 • /
 • WooCommerce webshop laten maken?

WooCommerce webshop laten maken?

Spannend, je wilt je eigen webshop beginnen. Of misschien heb je al een eenvoudige webwinkel en wil je een stapje hoger, het nog professioneler aanpakken.
Hoe dan ook, jij wilt een webshop die bij jou persoonlijk en bij jouw business past. Een webshop die veelzijdig, betrouwbaar, flexibel in opbouw en gemakkelijk te vinden is. We leggen je graag uit hoe WooCommerce een heel goede optie kan zijn.

Vind direct de informatie die je zoekt:

 1. Veelzijdig
 2. Betrouwbaar
 3. Flexibel en Hogerop
 4. SEO Optimalisatie
 5. Betaalmogelijkheden
 6. Wat kost het?
 7. Maatwerk of Template?

Kenmerken van Woocommerce

1. Veelzijdig

Met WooCommerce kun je alle kanten op. Zo kun je gemakkelijk je webshop afstellen op B2B of B2C (business-to-business of business-to-consumer). Je hebt interessante marketing- en communicatiemiddelen tot je beschikking en kunt je webshop verbinden aan je social media kanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn bijvoorbeeld). In een oogopslag kan je ook zien hoe druk je webshop bezocht wordt en wat de ontwikkelingen zijn.

2. Betrouwbaar

WooCommerce is geen op zichzelf staand stukje software. Het is geen eendagsvlieg en ook geen publiciteitsstunt van een of andere nieuwe developer. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress, een Content Management System dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte systemen voor websites wereldwijd.

3. Flexibel en hogerop

Omdat jij niet stil staat en jouw webwinkel met je wensen, ervaringen en ontwikkelingen meegroeit, kies je voor een systeem dat gemakkelijk kan worden uitgebouwd.
Je begint eenvoudig met een aantal basisfunctionaliteiten en kijkt dan verder naar wat je nodig hebt in de vorm van plugins of extensies. Wil je je webshop vergroten, een nieuwe uitstraling geven of hoger op Google krijgen? Wil je verbinding maken met andere systemen? Jij ontwikkelt en WooCommerce heeft alles in huis om mee te ontwikkelen. De kosten hiervan zullen je alleszins meevallen.

4. Vindbaar door SEO-optimalisatie

Jouw webshop moet gemakkelijk, door zoveel mogelijk mensen worden gevonden. De kenner die met WooCommerce jouw website bouwt, weet hoe hij SEO-optimalisatie moet inzetten. Dat zorgt ervoor dat je webshop hoog in de Google Search Engine terecht komt. Hierdoor sta je bovenaan bij verschillende zoektermen en zullen mensen daardoor sneller op je webshop klikken. Benieuwd naar de mogelijkheden om beter gevonden te worden? Dan kan je een SEO specialist inschakelen om dit voor je te doen.

5. Betaalmogelijkheden

Via WooCommerce kun je de meest gangbare betaalmogelijkheden instellen: PayPal en Mollie. Maar ook diensten als STRIPE, Sisow, Buckaroo en ICEPAY zijn mogelijk. Misschien vind jij het ouderwets, maar het is ook nog altijd mogelijk om de optie van betaling bij ontvangst in te bouwen. Sommige klanten voelen zich hier prettiger bij. Jij kiest wat voor jouw zaak werkt.

6. Wat kost het?

We zullen je meteen gelukkig maken: WooCommerce is redelijk low budget. Je zult hetzelfde kwijt zijn als met een gewone website op WordPress, maar de installatie van WooCommerce is gratis. Je betaalt wel voor extra plugins. Alles bij elkaar opgeteld is WooCommerce een uitstekend alternatief voor duurdere systemen zoals Magento.

7. Maatwerk of template?

Je kunt jouw webwinkel zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Standaard en functioneel of uniek en veelzijdig? Voor allebei valt iets te zeggen. WordPress biedt verschillende templates aan. Dit zijn standaard designs van een website die je gewoon mag gebruiken. Je hebt dan een basis van waaruit je je eigen webshop inricht met de features die jij wilt, maar je design is gebaseerd op een al bestaand concept. Je kunt ook ervoor kiezen om helemaal zelf te bepalen hoe je webshop eruit komt te zien: maatwerk. Hierbij begin je zonder basis en zet je de hele webshop naar jouw hand. Dat lijkt heel aantrekkelijk, maar het vraagt om extra kennis van zaken en zal qua prijskaartje hoger uitvallen. Wat je ook kiest, we geven één advies: doe het goed.

Ga in zee met een professional

Jij wilt je concentreren op je core business. Dat is waar jij goed in bent en wat je graag doet. Laat het bouwen van je webwinkel ook aan de echte vakman over. Zelfs wanneer je best wel handig bent in het bouwen van websites, vragen we je om de volgende argumenten te overwegen.

 • Tijd. Het bouwen en laten functioneren van een goede website kost tijd. Tijd die jij liever besteedt aan iets anders. Geloof ons: je bent altijd veel langer bezig dan je denkt. Ook na het ontwerp blijft er ‘werk aan de (web)winkel’.
 • Zekerheid. Waar jij voor tekent, dat krijg je ook. Geen onaangename verrassingen, geen opties die niet blijken te werken. Jij gaat in zee met mensen die dit al jarenlang doen en over alle nodige kennis beschikken. Zij weten hoe jouw webshop het beste gaat draaien.
 • Bespaar kosten. Oké, die verwacht je misschien niet, maar iemand inhuren is op termijn echt voordeliger dan zelf aan je webwinkel sleutelen. Jij houdt tijd over om geld te verdienen, op een manier die veel efficiënter en waarschijnlijk voor jou ook veel leuker is. Bovendien weet je dat je website op tijd klaar is, wat nog maar de vraag is als je er zelf aan werkt. Voor ieder uur dat je webwinkel later draait, loop je inkomsten mis.

Vergelijk offertes

Ben je benieuwd of een WooCommerce webshop iets voor jou is? Wil je weten welk prijskaartje eraan hangt? Vul dan hier je gegevens in en vraag vrijblijvend en gratis offertes aan. Binnen een dag ontvang je al meerdere offertes, die kun je vergelijken en uiteindelijk kies jij de beste eruit via ons platform.

Offertes aanvragen

Vergelijk WooCommerce offertes

Offertes vergelijken van WooCommerce webshop designers? Laat je webshop professioneel maken. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten specialisten in Nederland. Betaal nooit teveel. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de WooCommerce specialist dat bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?
Afgerond

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?

In deze blog gaan we het voordeel van het inhuren van een webdesigner ten opzichte van het gebruik van een webbuilder, aan je uitleggen. Het bouwen van een website klinkt in eerste instantie misschien als een eenvoudige taak. Helaas is dit een tijdrovende taak die de hulp van een professionele webdesigner vereist. De professionals op […]

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?
Afgerond

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?

WooCommerce voegt webshop-functionaliteit toe aan je WordPress-website en is dé plug-in voor het maken van een webshop. WooCommerce zit niet stil als het gaat om verbeteringen. Het ontwikkelt en past zich aan de behoeften van de klanten en de markt in het algemeen aan. Sommige trends zijn al jaren populair, terwijl andere onverwacht verschijnen. Hier […]

Wil je een website laten maken?

Ontvang 3 gratis website offertes!

Offertes aanvragen

Neem contact met ons op

085 - 06 06 863
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur
Antwoord binnen 24 uur