Veelgestelde vragen

?
Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Voor een beginnende ondernemer is het meestal verstandig om eenvoudig te beginnen. Vanaf € 1.000,- heb je vaak al een webshop die voldoet aan je wensen. Wil je het liever professioneler aanpakken? Dan liggen de prijzen rond de € 3.000,-.

?
Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Aangezien er wat betreft websites zeer veel varianten zijn, is er geen eenduidig antwoord te geven hoeveel het kost om een website te laten maken. Een website laat je al vanaf €500,- maken en kan zelfs oplopen tot wel €5.000,-. Ben je een beginnende ondernemer, dan kan je rekenen op een offerte tussen de €500,- en €1.200,-.

?
Is jullie dienst echt gratis?

Ja onze dienst is volledig gratis en vrijblijvend, vergelijk gratis 3 offertes en kom in contact met een webdesigner die goed bij je past.

?
Wat kost het voor mij als partner?

Als partner betaal je allen per lead! Je krijgt de vrijheid om zelf te kiezen waarop je reageert. Past een opdracht niet? Geen probleem, dan sla je deze over. Meer informatie: voor partners

?
Ik heb nog geen offertes ontvangen, hoe kan dat?

Ververs je pagina of kijk in je dashboard. Heb je na 24 uur nog geen offertes ontvangen, dan kan je ons bellen op 085 - 06 06 863.

?
Ik weet geen budget voor mijn opdracht, mag ik advies inwinnen bij jullie?

Geen enkel probleem, wij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur bereikbaar voor advies op ons telefoonnummer 085 - 06 06 863 of per e-mail [email protected]

?
Ben ik verplicht om een telefoonnummer op te geven?

Het is niet verplicht, maar wel heel handig in het proces. Je wordt namelijk meerdere keren gebeld, zowel door WebsiteOffertes als door de webdesigner(s).

?
Hoeveel offertes kan ik ontvangen?

Je krijgt standaard tot 3 offertes van onze partners. Toch meer offertes nodig? Neem dan contact met ons op. 085 - 06 06 863 of per e-mail [email protected]. We staan graag voor je klaar om je te helpen zoeken naar een passende oplossing.

?
Met welke webdesigners kom ik in contact?

Wij laten alleen professionele en geverifieerde partners toe op ons platform. De webdesigners zitten door heel Nederland verspreid en wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan je te presenteren.

?
Ik heb in meerdere categorieën diensten nodig, wat raden jullie aan?

Je kunt in 1 offerteaanvraag meerdere diensten omschrijven. Partners passen de offerte hier op aan, waardoor je goedkoper uitbent, omdat je combineert.

Wil je een website laten maken?
Vraag 3 gratis Website Offertes aan. Offertes aanvragen
Of
Neem contact met ons op
085 - 06 06 863
Op werkdagen van
09:00 uur tot 17:30 uur
[email protected]
Antwoord binnen 24 uur