• Home
  • /
  • Magento webshop laten maken?

Magento webshop laten maken?

Je wilt een webshop en je bent uitgekomen bij Magento. Een prima CMS (content-management-systeem) om een webshop in te bouwen. Op Website Offertes staan Magento specialisten en bureaus aangesloten die je kunnen helpen bij het ontwerpen en bouwen van een webwinkel op maat. Bij ons kun je gratis offertes aanvragen en ontvang je binnen 24 uur vrijblijvende offertes van specialisten in Magento.

Over Magento webdesign

Magento is een CMS in de handen van Adobe. Met Magento kan je een webshop bouwen met uitgebreide mogelijkheden. Het CMS werkt met PHP en dat zorgt ervoor dat je veel kanten op kunt. Dit is fijn als je een professionele webshop zou willen laten bouwen door een professional. Als je een webshop wilt laten bouwen met veel producten en categorieën is Magento de perfecte oplossing. Wat je allemaal precies aan Magento hebt leggen we je verder op uit en we raden je dan ook aan verder te lezen.

Webshop voor B2B

Ben je nu een bedrijf dat diensten of goederen aan andere bedrijven verkoopt, dan is Magento uiterst geschikt. Je kunt namelijk door de handige features een aangename klantenervaring creëren. Zo heb je handige btw-modules, klantenruimtes, de mogelijkheid om op rekening te bestellen en kun je meerdere concerns onder een groot concern laten vallen met Magento.

Het maken van een afspraak via dit portaal is ook geen probleem. Het is natuurlijk belangrijk om goed contact te houden met je klanten en ze gehoord te laten voelen. Dit gaat heel makkelijk en soepel met Magento. Ook slaat het CMS voor de klant zijn of haar veel bestelde producten op. Zo kan de klant gemakkelijk producten opnieuw bestellen. Daarbij heeft Magento ook een E-commerce systeem dat je kan koppelen via ERP koppelingen. Uitstekend dus voor de bedrijven die het B2B-model gebruiken.

Voordelen van Magento

Magento is een uitstekend CMS en heeft dan ook vele voordelen. Het systeem werkt heel soepel en is voor websitebouwers fijn in gebruik. Magento biedt een grote hoeveelheid aan features en mogelijkheden. Hier staan een aantal voordelen toegelicht..

1. Handige features

Bij Magento kun je veel dingen instellen, bijvoorbeeld een emaillijst maken, productvergelijking instellen, zoekmodule instellen en nog veel meer. Daarnaast stel je gemakkelijk je gehele webshop in naar jouw hand. Dit maakt het winkelen bij jouw webshop voor de klant een stuk aangenamer en voor jezelf kun je met deze features meer overzicht en inzage creëren met het gebruik van Magento.

2. Schaalbaarheid

Magento werkt heel makkelijk met opschalen. Zo kun je makkelijk van nationaal naar internationaal en is dat simpel af te stemmen. Ook is het eenvoudig om met verschillende valuta’s werken. Hier gebruikt Magento handige betaalmogelijkheden voor. Daarbij kun je een webshop in heel veel verschillende talen laten omzetten. Dit maakt het allemaal beter en makkelijker om internationaal te gaan verkopen met je bedrijf. Het is ook niet voor niks dat Magento wordt aanbevolen door merken als Coca-Cola, Sigma en Bevmo.

3. ERP koppelingen

Het is mogelijk om met Magento een ERP koppeling te maken. Dit is een koppeling die software gebruik binnen een bedrijf makkelijker maakt. Je verbindt de verschillende software en computerprogramma’s met elkaar waardoor alles verweven en makkelijk in gebruik is. ERP koppelingen zoals Exact, SAP en AFAS zijn goed te verbinden met Magento. Op deze manier kun je je bedrijfssysteem verbinden aan dit platform en blijft alles met elkaar verweven.

4. Overzicht van Orders

Met Magento kun je simpel het overzicht bewaren bij je orders. Je kunt precies inzien hoe je bestelling ervoor staat en er zijn vele mogelijkheden om het bestelproces voor jezelf en de klant nog beter te maken. Via het Admin panel kun je alles terugvinden en is het mogelijk alles te optimaliseren. De volgende dingen zijn hier te vinden:

* Het bekijken van bestellingen
* Facturen behandeling
* Afronden van bestellingen
* De mogelijkheid om bestellingen te bewerken
* Verzendbewijzen printen
* E-Mailnotificaties genereren

Dit is dus bedoeld om jouw verkoopproces te verbeteren voor zowel jouw bedrijf als de klant. Laat hier dan ook goed gebruik van worden gemaakt door een eventuele webshopbouwer.

5. Veel specialisten

Er zijn veel professionals die gespecialiseerd zijn in het maken van een webshop met Magento. Er zijn dus veel webshopbouwers die gewend zijn om met Magento te werken. Bij ons kun je gemakkelijk in contact komen met deze specialisten door hier beneden je gegevens in te vullen en offertes aan te vragen.

Mogelijkheden in Magento

Aan het laten bouwen van je Magento webshop zitten dus vele voordelen en mogelijkheden. Je kan van alles instellen en inrichten en dat allemaal om de klantervaring zo ideaal mogelijk te maken. Met de focus natuurlijk op een langere samenwerking tussen jouw bedrijf en de klant.

Daarbij komt ook nog eens het feit dat er dus veel professionals zijn die een webshop voor jou in elkaar kunnen zetten met Magento. Dit maakt het makkelijker om een goede webshop te bewerkstelligen. Bij ons kun je deze professionals ook vinden en je kunt met deze specialisten in contact komen door een offerte aan te vragen.

Maatwerk of template

Ook kun je bij Magento verschillende designs en templates kiezen. Deze kun je volledig laten aansluiten op jouw bedrijf en wat de klant van jou verwacht. Hierdoor maak je de webshop ervaring nog een stuk beter.
Alles valt in te stellen, maatwerk is dan ook mogelijk en vaak noodzakelijk. De perfecte webshop heb je niet zomaar en het vergt dan ook tijd, aandacht en vakmanschap. Je kunt via Magento goed je webshop analyseren en nalopen. Het testen van verschillende features, ontwerpen of mogelijkheden op jouw site zorgt dat je goed de verschillende reacties in de gaten kan houden.

Hiermee kun je dan de webshop weer optimaliseren en zo het beste eruit proberen te halen. Het laten ontwerpen van je webshop kan al zorgen voor een enorme boost, maar zorg dat je altijd nog je webshop kan laten verbeteren.

Magento offertes vergelijken

Wil je een Magento webshop laten bouwen? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt je hier aanmelden voor het ontvangen van gratis offertes. Hierbij krijg je al binnen een dag verschillende offertes van Magento specialisten in Nederland. Je kan de verschillende offertes vergelijken en de beste selecteren.

Offertes aanvragen

Offertes ontvangen

Vergelijk Magento offertes

Offertes vergelijken van Magento webdesigners? Laat je webshop professioneel maken in Magento. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten Magento webdesigners in Nederland. Betaal nooit teveel. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de Magento specialist dat bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?
Afgerond

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?

In deze blog gaan we het voordeel van het inhuren van een webdesigner ten opzichte van het gebruik van een webbuilder, aan je uitleggen. Het bouwen van een website klinkt in eerste instantie misschien als een eenvoudige taak. Helaas is dit een tijdrovende taak die de hulp van een professionele webdesigner vereist. De professionals op […]

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?
Afgerond

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?

WooCommerce voegt webshop-functionaliteit toe aan je WordPress-website en is dé plug-in voor het maken van een webshop. WooCommerce zit niet stil als het gaat om verbeteringen. Het ontwikkelt en past zich aan de behoeften van de klanten en de markt in het algemeen aan. Sommige trends zijn al jaren populair, terwijl andere onverwacht verschijnen. Hier […]

Wil je een website laten maken?

Ontvang 3 gratis website offertes!

Offertes aanvragen

Neem contact met ons op

085 - 06 06 863
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur
Antwoord binnen 24 uur