• Home
  • /
  • WordPress specialist nodig?

WordPress specialist nodig?

Via WordPress kan je een volledige website ontwikkelen, maar soms voldoen de standaarden niet aan jouw persoonlijke wensen of vragen. De hulp van een WordPress specialist of developer komt dan goed van pas. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress. Zodoende kennen ze alle WordPress tips and tricks en ontwikkelen ze oplossingen op maat.

WordPress voordelen

WordPress is een van de meest populaire en gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. Het is ooit ontwikkeld als systeem om mee te bloggen, maar tegenwoordig worden er veel websites mee gebouwd en maken ook grote en bekende merken gebruik van WordPress. WordPress is open source en dat houdt in dat de software vrij en gratis toegang biedt tot de bronbestanden. Hierdoor is er veel informatie en uitleg over het systeem beschikbaar en is er een grote community ontstaan, die werken aan de software. Op deze manier blijft een WordPress website dus voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Voordelen

1. Er zijn veel mogelijkheden en functionaliteiten beschikbaar middels plugins.
2. Vanwege de grote community wordt er constant en snel doorontwikkeld.
3. Open source is vaak goedkoper, omdat je geen licentiekosten hoeft te betalen.
4. WordPress zorgt ervoor dat je goed kan scoren in Google.
5. Vanwege open source ben je onafhankelijk en is het mogelijk om te wisselen van webbureau.

Hulp van WordPress specialisten

Het zal je zomaar gebeuren: een wit scherm, een error of functionaliteiten op jouw website die opeens niet meer werken. Enorm balen, want een niet werkende website gaat jou helaas ook leads kosten. Dat moet dus zo snel mogelijk gefixt worden! Soms lukt het om het probleem zelf op te lossen, maar het is niet altijd duidelijk waar de problemen vandaan komen. Schakel dan een WordPress specialist in om tijd en stress te besparen.

Een WordPress specialist kan jou ook al ondersteunen vanaf de start van het ontwikkelen van een WordPress website. Specialisten houden al tijdens het bouwen van het framework rekening met snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid. Dat is een voordeel, omdat het de basis is van jouw nieuwe website. Vanuit daar gaan de WordPress specialisten verder met het inrichten van jouw website. Om de website optimaal te laten werken wordt de website voor livegang uitvoerig getest en gemonitord.

Ook voor webdesign kan je terecht bij een WordPress specialist. Als je in contact bent met de juist expert of een bureau, dan is er zowel technische kennis aanwezig als kwaliteiten op het gebied van design. Samen bouwen ze aan een website die jij voor ogen hebt. Vaak is het ook mogelijk om te helpen op het gebied van snelheidsoptimalisatie en branding, voor een gebruiksvriendelijke website maar ook gericht op conversie.

Échte WordPress developers

Het ontwikkelproces van een WordPress website is natuurlijk voor iedereen anders, maar over het algemeen worden altijd wel de volgende stappen genomen:

1. Contact: het eerste contactmoment om wensen te inventariseren en de samenwerking te bespreken.
2. Strategie: tijdens het eerste contactmoment is de basis gevormd voor de strategie. Vervolgens gaat de persoon of partij waar jij mee in zee gaat aan de slag om een strategie met doelstelling van jouw website op te zetten.
3. Design: vervolgens begint de designer met het bepalen van design en de interface. Dit is een belangrijk onderdeel van een website. In dit proces zijn er vaak voldoende feedbackmomenten.
4. Development: als je het design hebt goedgekeurd, dan is het tijd om de website te ontwikkelen.
5. Livegang: na akkoord en de testfase is het moment daar: livegang van jouw WordPress website.

Maar voordat je met stap 1 kan beginnen gaat er al een onderzoeksproces aan vooraf. Want met wie ga je in zee? Wie kan jou het beste helpen met jouw opdracht? Om antwoord te krijgen op deze vragen kan het helpen om verschillende offertes van verschillende partijen met elkaar te vergelijken. Dit kan bijvoorbeeld via Websiteoffertes.nl.

Hoe werkt Websiteoffertes.nl?

1. Beschrijf jouw offerteaanvraag: deel jouw opdracht met Website Offertes. Zij benaderen websitebouwers, webdesigners of marketeers, afhankelijk van jouw opdracht.
2. Ontvang 3 relevante offertes: binnen 24 uur ontvang je maximaal 3 offertes die aansluiten op jouw vraag. Deze offertes zijn op maat gemaakt en geselecteerd op prijs en kwaliteit.
3. Kies vrijblijvend een offerte: maak een selectie en kies voor een offerte die bij je past. Meer offertes nodig? Neem dan contact op.
4. Via de service van Websiteoffertes.nl bespaar je tijd, moeite en geld. Op basis van een geheel vrijblijvende offertes kan je makkelijk beslissen welke optie het beste bij jou past.

Wat kost een WordPress specialist?

Het is lastig om één bepaald bedrag te noemen als het gaat om de kosten voor een WordPress specialist. Het is onder andere afhankelijk van de omvang van jouw vraag. Er zitten bijvoorbeeld duidelijke verschillen tussen een template website en een maatwerk website. Een template website is gebouwd in een frame dat al bestaat. Er zijn tal van verschillende templates verkrijgbaar en hier hoeven dus geen uren meer in gestoken te worden. Een maatwerk website wordt van de grond af aan speciaal voor jou ontworpen. Dit ontwerp is uniek. Zo’n website is een stuk prijziger, maar daartegenover staat dat jij de volledige controle hebt over het design en de functionaliteiten van jouw website.

Complexiteit vraagstuk

Met name de complexiteit van de website is de factor die de kosten snel kan laten oplopen. Vraagstukken kunnen compleet van elkaar verschillen, denk aan WordPress fouten herstellen of een hele nieuwe webshop laten bouwen. Daar is totaal andere kennis en kunde voor nodig. Over het algemeen wordt de prijs van een website bepaald door de complexiteit van jouw gewenste website maal het uurtarief van de designer of het webdesignbureau.

Freelance WordPress specialisten

Wanneer een WordPress expert voor zichzelf werkt, dan kan je prijzen verwachten tussen € 35 (starter) en € 175 (zeer ervaren) per uur. Niet elke webdesigner heeft technische kennis in huis, of andersom, dus stem jouw wensen van te voren goed af.

WordPress webdesignbureau

Een klein webdesignbureau kost gemiddeld tussen € 50 en € 125 per uur. Grote ontwikkelbureaus kunnen tot wel € 250 per uur vragen. Webdesignbureaus zijn over het algemeen duurder dan freelancer, maar daar krijg je vaak wel meer extertise en maatwerk voor terug.

Offertes vergelijken van WordPress specialisten

Het is niet meer de vraag óf je een WordPress website wil, maar wie jou het beste hierbij kan ondersteunen. Dat is niet de makkelijkste opdracht in deze grote online wereld, ga daarom niet zelf op zoek maar laat voor je zoeken. Geef je wensen door en ontvang verschillende offertes. Dat scheelt je niet alleen tijd, maar maakt het ook direct makkelijker om de juiste WordPress specialist te vinden voor jouw opdracht.

Offertes aanvragen

Gratis Offertes aanvragen

Vergelijk WordPress offertes

Zoek je WordPress specialisten en developers? Niks is onmogelijk voor échte WordPress specialisten. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten developers in Nederland. Betaal nooit teveel voor je WordPress website. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de specialist die bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?
Afgerond

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?

In deze blog gaan we het voordeel van het inhuren van een webdesigner ten opzichte van het gebruik van een webbuilder, aan je uitleggen. Het bouwen van een website klinkt in eerste instantie misschien als een eenvoudige taak. Helaas is dit een tijdrovende taak die de hulp van een professionele webdesigner vereist. De professionals op […]

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?
Afgerond

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?

WooCommerce voegt webshop-functionaliteit toe aan je WordPress-website en is dé plug-in voor het maken van een webshop. WooCommerce zit niet stil als het gaat om verbeteringen. Het ontwikkelt en past zich aan de behoeften van de klanten en de markt in het algemeen aan. Sommige trends zijn al jaren populair, terwijl andere onverwacht verschijnen. Hier […]

Wil je een website laten maken?

Ontvang 3 gratis website offertes!

Offertes aanvragen

Neem contact met ons op

085 - 06 06 863
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur
Antwoord binnen 24 uur