Magento specialisten voor e-commerce

Met Magento kun je op een praktische en mooie manier een eigen invulling geven aan jouw e-commerce. Onze aangesloten specialisten kunnen jouw e-commerce bezigheden naar een hoger niveau tillen. Met Magento 2 kun je jouw wensen voor je online webshop realiseren. Het platform van Magento is in verschillende gevallen een perfecte uitkomst. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je e-commerce voor 50% van je totale omzet zorgt. Daarnaast handelt Magento je internationale verkopen. Ook kun je bij Magento terecht als je je een uitgebreid assortiment van meer dan 10000 sku’s hebt, meerdere labels onder één systeem wilt beheren, je omzet of je omzetgroei op 1 miljoen per jaar ligt of je specifieke prijsafspraken gemaakt hebt met je klanten of je klantengroepen.

Upgraden naar Magento 2.0


Sinds 2008 is de eerste versie van Magento al in de lucht. Het systeem werd destijds goed ontvangen en werd direct een hit. Met het doorvoeren van meerdere verbeteringen, lanceerde in 2015 een tweede versie van Magento. Sinds juli 2020 wordt de eerste versie zelfs niet meer voorzien van nieuwe updates. Het overzetten zorgt voor veel extra opties en verbeteringen, maar kan gezien worden als een lastige en uitdagende taak. Toch is het omschakelen naar de nieuwe versie het volledig waard. Jij ontvangt meer opties voor integratie tussen verschillende applicaties en betere analysetools, je klanten ervaren een snellere website, kunnen gestroomlijnd afrekenen en ervaren meer gemak tijdens het bestellen op een mobiel apparaat.

Je kunt met verschillende tools zelf je e-commerce platform upgraden van Magento 1.0 naar Magento 2.0, maar hier zijn wel risico’s aan verbonden. Het overzetten gaat namelijk niet altijd vlekkeloos, waardoor je (belangrijke) onderdelen van je website deels of zelfs volledig kwijt kunt raken. Als je zeker wilt weten dat het goed gebeurt, kun je onderaan deze pagina gratis, vrijblijvend en eenvoudig offertes van verschillende partijen aanvragen om het overschakelen naar de nieuwe versie van Magenta voor je te regelen.

Magento developer inschakelen


Naast het omschakelen van Magenta 1.0 naar Magenta 2.0, zijn onze aangesloten partners in staat om ook andere problemen voor je op te lossen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld je huidige e-commerce platform in zijn totaliteit verhuizen naar Magento 2. Als het design of de branding van je producten een belangrijke rol speelt, kunnen de Magento experts je helpen om de merkbeleving van je e-commerce platform te verhogen. Daarnaast kun je zorgen dat er meerdere, losse systemen binnen jouw e-commerce met elkaar koppelen voor een vlekkeloze samenwerking. Tot slot fungeren de specialisten als product builders: ze kunnen voor jou zorgen dat bepaalde producten op unieke wijze samengesteld kunnen gaan worden.

Offertes aanvragen van specialisten


Klinkt een van het bovenstaande als een perfecte oplossing voor jou e-commerce? Vraag dan hier snel je offertes aan. Maximaal 3 van onze gespecialiseerde Magento experts sturen je dan binnen 24 uur een offerte. Zo kun je kiezen uit de best passende oplossing voor je e-commerce voor de laagste prijs. Het aanvragen van de offertes is volledig gratis en vrijblijvend. Wacht dus niet langer en vraag direct de offertes aan.

Offertes aanvragen

Vergelijk Magento offertes


Zoek je Magento specialisten en developers? Niks is onmogelijk voor échte Magento specialisten. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten developers in Nederland. Betaal nooit teveel voor je Magento webshop. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de specialist die bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.
Website laten maken Webshop laten maken Marketing Uitbesteden

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

SEO Blogschrijver gezocht Afgerond
SEO Blogschrijver gezocht

We zoeken een SEO Blogschrijver die regelmatig teksten voor ons schrijft, wij verkopen zilversokken. Die bieden oplossingen aan voor zweetvoeten, koude voeten enzovoort.

Ontwikkelen WooCommerce Webshop Afgerond
Ontwikkelen WooCommerce Webshop

Ik ben op zoek naar iemand die een nette webshop kan maken. In deze lay-out moet ik mijn artikel beschrijvingen kunnen toevoegen eventueel foto's etc. De lay-out gaat gebruikt worden op online platformen waar je in plaats van tekst als beschrijving een html code kan invoegen. Ik zoek iemand die hier op kort termijn mee bezig kan. Als je geen werkplek hebt bied ik je aan om bij ons op kantoor in Hengelo (O) er aan te werken.

Website bouwen Afgerond
Website bouwen

Ik wil graag een website laten maken, het moeten 5 paginas met tekst en afbeeldingen zijn. Ik kom graag met een professional in contact die mij kan helpen.

Wil je een website laten maken?
Vraag 3 gratis Website Offertes aan. Offertes aanvragen
Of
Neem contact met ons op
085 - 06 06 863
Op werkdagen van
09:00 uur tot 17:30 uur
[email protected]
Antwoord binnen 24 uur