• Home
  • /
  • Magento specialisten & developers | Websiteoffertes.nl

Magento specialisten & developers | Websiteoffertes.nl

Met Magento kun je op een praktische en mooie manier een eigen invulling geven aan jouw e-commerce. Onze aangesloten specialisten kunnen jouw e-commerce bezigheden naar een hoger niveau tillen. Met Magento 2 kun je jouw wensen voor je online webshop realiseren. Het platform van Magento is in verschillende gevallen een perfecte uitkomst. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je e-commerce voor 50% van je totale omzet zorgt. Daarnaast handelt Magento je internationale verkopen. Ook kun je bij Magento terecht als je je een uitgebreid assortiment van meer dan 10000 sku’s hebt, meerdere labels onder één systeem wilt beheren, je omzet of je omzetgroei op 1 miljoen per jaar ligt of je specifieke prijsafspraken gemaakt hebt met je klanten of je klantengroepen.

Upgraden naar Magento 2.0

Sinds 2008 is de eerste versie van Magento al in de lucht. Het systeem werd destijds goed ontvangen en werd direct een hit. Met het doorvoeren van meerdere verbeteringen, lanceerde in 2015 een tweede versie van Magento. Sinds juli 2020 wordt de eerste versie zelfs niet meer voorzien van nieuwe updates. Het overzetten zorgt voor veel extra opties en verbeteringen, maar kan gezien worden als een lastige en uitdagende taak. Toch is het omschakelen naar de nieuwe versie het volledig waard. Jij ontvangt meer opties voor integratie tussen verschillende applicaties en betere analysetools, je klanten ervaren een snellere website, kunnen gestroomlijnd afrekenen en ervaren meer gemak tijdens het bestellen op een mobiel apparaat.

Je kunt met verschillende tools zelf je e-commerce platform upgraden van Magento 1.0 naar Magento 2.0, maar hier zijn wel risico’s aan verbonden. Het overzetten gaat namelijk niet altijd vlekkeloos, waardoor je (belangrijke) onderdelen van je website deels of zelfs volledig kwijt kunt raken. Als je zeker wilt weten dat het goed gebeurt, kun je onderaan deze pagina gratis, vrijblijvend en eenvoudig offertes van verschillende partijen aanvragen om het overschakelen naar de nieuwe versie van Magenta voor je te regelen.

Magento developer inschakelen

Naast het omschakelen van Magenta 1.0 naar Magenta 2.0, zijn onze aangesloten partners in staat om ook andere problemen voor je op te lossen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld je huidige e-commerce platform in zijn totaliteit verhuizen naar Magento 2. Als het design of de branding van je producten een belangrijke rol speelt, kunnen de Magento experts je helpen om de merkbeleving van je e-commerce platform te verhogen. Daarnaast kun je zorgen dat er meerdere, losse systemen binnen jouw e-commerce met elkaar koppelen voor een vlekkeloze samenwerking. Tot slot fungeren de specialisten als product builders: ze kunnen voor jou zorgen dat bepaalde producten op unieke wijze samengesteld kunnen gaan worden.

Offertes aanvragen van specialisten

Klinkt een van het bovenstaande als een perfecte oplossing voor jou e-commerce? Vraag dan hier snel je offertes aan. Maximaal 3 van onze gespecialiseerde Magento experts sturen je dan binnen 24 uur een offerte. Zo kun je kiezen uit de best passende oplossing voor je e-commerce voor de laagste prijs. Het aanvragen van de offertes is volledig gratis en vrijblijvend. Wacht dus niet langer en vraag direct de offertes aan.

Offertes aanvragen

Gratis offertes ontvangen

Vergelijk Magento offertes

Zoek je Magento specialisten en developers? Niks is onmogelijk voor échte Magento specialisten. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten developers in Nederland. Betaal nooit teveel voor je Magento webshop. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de specialist die bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?
Afgerond

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?

In deze blog gaan we het voordeel van het inhuren van een webdesigner ten opzichte van het gebruik van een webbuilder, aan je uitleggen. Het bouwen van een website klinkt in eerste instantie misschien als een eenvoudige taak. Helaas is dit een tijdrovende taak die de hulp van een professionele webdesigner vereist. De professionals op […]

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?
Afgerond

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?

WooCommerce voegt webshop-functionaliteit toe aan je WordPress-website en is dé plug-in voor het maken van een webshop. WooCommerce zit niet stil als het gaat om verbeteringen. Het ontwikkelt en past zich aan de behoeften van de klanten en de markt in het algemeen aan. Sommige trends zijn al jaren populair, terwijl andere onverwacht verschijnen. Hier […]

Wil je een website laten maken?

Ontvang 3 gratis website offertes!

Offertes aanvragen

Neem contact met ons op

085 - 06 06 863
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur
Antwoord binnen 24 uur