• Home
  • /
  • Developers zoeken

Developers zoeken

Jij zoekt iemand die voor jou het een en ander in elkaar kan zetten op het gebied van app- of webdevelopment. Wij bieden developers aan die apps, grafische ontwerpen en zelfs hele websites in elkaar zetten. Als je hiernaar opzoek bent, ben je dus op de juiste plek belandt! Wij van websiteoffertes.nl bieden een matchingprogramma aan waarbij jij jouw gegevens invult waarna wij zorgen dat je de juiste app- of webdeveloper vindt.

Na het invullen van jouw gegevens krijg je binnen één dag 3 offertes van mensen die jou zouden kunnen helpen. Geïnteresseerd? Blijf dan nog even hangen om te kijken wat jij precies kunt doen om de juiste persoon voor de klus te vinden!

App- en webdevelopment

Een developer, ook wel een programmeur genoemd, wordt in de meeste gevallen aangesteld om een website of app te ontwikkelen. Vaak gaat het om webdesign, dit houdt in dat jouw website of app goed ingericht wordt. Alles staat dan op de juiste plek, alles werkt en het ziet er nog eens mooi en functioneel uit. Dit is eigenlijk wat je zoekt in een developer. Een developer kan iets nieuws opzetten, maar ook kan diegene een website aanpassen of een al bestaande website nalopen.

Bij dit alles kun je aan verschillende dingen denken. Zo kan het zijn dat iemand via WordPress dit laat doen, maar dus ook via een appbouwer. Er zijn veel mogelijkheden, daarom is het ook van belang om goed vast te stellen wat je precies zoekt en wat je nodig hebt. Daarom hebben we hier een paar mogelijke opties op een rijtje gezet om het voor jou wat gemakkelijker te maken:

1. WordPress developers

Dit is iemand die voor jou aan de slag gaat met het in elkaar zetten van je WordPress website. Hij of zij zorgt ervoor dat alle plugins goed werken en dat je wellicht nieuwe functies hebt voor op je website of webshop. Ook kan de developer in dit geval het design aanpassen naar jouw wensen.

2. Magento developers

Magento is een website waarop je makkelijk webshops kunt aanmaken. Zo kun je dit zelf doen, maar je kunt ook iemand inschakelen die jou hierbij gaat helpen of het zelfs helemaal overneemt. Ook in dit geval zal jouw webdeveloper er in alle gevallen voor zorgen dat jij het maximale uit je webshop kunt halen.

3. PHP developer

Ook dit is iemand die ervoor zorgt dat allerlei dingen goed geprogrammeerd en geïmplementeerd worden op jouw website. Tussen de WordPress developer, Full stack developer en de PHP developer zit vaak weinig verschil.

4. App developer

Dit gaat, zoals je misschien al kunt raden, over het in elkaar zetten van een app. Hierbij kun je aan apps denken voor in de Playstore, maar ook apps voor op het werk zijn hier van toepassing. Deze mensen zijn gespecialiseerd op gebied van app development en zij zorgen er dan ook voor dat jouw app zorgeloos functioneert.

5. Full stack developer

Deze developers worden vaak benaderd voor klussen die veel all-round kennis en kunde vereisen op het gebied van web development. Ben je dus echt naar iemand op zoek die meerdere dingen kan tackelen? Dan zit je met een Full stack developer al snel goed.

6. Grafisch ontwerpers

Een grafisch vormgevers, designer of ontwerper die jouw logo of website ontwerp maakt, ook daar hebben wij de juiste personen voor.

Verschillende soorten apps

Er is in sommige gevallen nog wat onduidelijkheid rond het onderwerp appdevelopment. Daarom lichten we hier nog even kort toe wat de mogelijkheden hierin zijn. Appdevelopment heeft namelijk ook meerdere onderscheidingen en als opdrachtgever is het daarom handig om dat goed voor ogen te hebben.

1. Mobiele apps

Een mobiele app is bijvoorbeeld een app waarop je ’s ochtends het weer bekijkt of een app waarop je de krant opent. Het zit hem dus ook in de naam, want een mobiele app is bedoeld voor op een mobiel apparaat. Dit kan een smartphone zijn, maar ook een tablet of een smartwatch.

2. Klantportalen

Hoewel je hier misschien niet gelijk aan denkt bij het onderwerp appdevelopment, ook dit valt eronder. Het is een plek (portaal) waar gebruikers hun gegevens kunnen invullen, aanpassen en kunnen bekijken. Dit kan binnen een bestaande app, maar het komt ook vaak voor als losse app. Dit wordt vaak gehanteerd door zakelijke websites of webshops, waardoor je een soepel lopend systeem kunt creëren.

3. Dashboards

Dit wordt vaak in combinatie met een webapp gedaan. Zo kun je op deze app makkelijk en overzichtelijk de gegevens van de webapp terugvinden en analyseren. Dit fenomeen is zeker handig wanneer je inzicht wilt hebben in je eigen website en bedrijf.

Ontwikkel platformen

Onze developers werken via verschillende platformen zoals Microsoft, AZURE, CLOUD SERVICE, net. Framework en IONIC. Dit zijn allemaal verschillende platformen met ieder zijn eigen functies. Zo kun je met AZURE een vergelijkbare Cloud omgeving creëren via Microsoft en kun je die omgeving weer aansluiten op jouw website of app. Onze developers weten hoe dat moet en willen je hier graag bij helpen.

Het app- of webdevelopment kan dus worden gedaan op verschillende platformen en onze developers weten daar ook aardig de weg in te vinden. Het kan zo zijn dat de ene developer beter is op een bepaald platform dan de anders. Daarom bieden we u ook meerdere offertes aan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van verschillende platformen, want er is altijd wel iemand voor de klus!

Vergelijk offertes van developers

Ben je klaar voor een eigen app of website? Vraag dan hier jouw offerte aan en vergelijk! Je hebt binnen 24 uur al 3 offertes ter beschikking en zo kun je de juiste persoon voor de klus vinden. Dus als je er echt klaar voor bent, vul dan je gegevens in en ontvang de offertes!

Offertes aanvragen

Offertes aanvragen

Vergelijk offertes van developers

App of webdevelopers nodig voor je website, webshop of mobiele app? Bekijk de beste developers van Nederland op Website Offertes. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten developers. Betaal nooit teveel. Vergelijk offertes voor de beste deal kies de tekstschrijver die bij je past. Begin direct met offertes aanvragen.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijven

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?
Afgerond

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een webdesigner?

In deze blog gaan we het voordeel van het inhuren van een webdesigner ten opzichte van het gebruik van een webbuilder, aan je uitleggen. Het bouwen van een website klinkt in eerste instantie misschien als een eenvoudige taak. Helaas is dit een tijdrovende taak die de hulp van een professionele webdesigner vereist. De professionals op […]

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?
Afgerond

Wat zijn de drie trends van 2022 op het gebied van WooCommerce?

WooCommerce voegt webshop-functionaliteit toe aan je WordPress-website en is dé plug-in voor het maken van een webshop. WooCommerce zit niet stil als het gaat om verbeteringen. Het ontwikkelt en past zich aan de behoeften van de klanten en de markt in het algemeen aan. Sommige trends zijn al jaren populair, terwijl andere onverwacht verschijnen. Hier […]

Wil je een website laten maken?

Ontvang 3 gratis website offertes!

Offertes aanvragen

Neem contact met ons op

085 - 06 06 863
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur
Antwoord binnen 24 uur