Over ons Waarom WebsiteOffertes?

Een website laten ontwerpen kun je natuurlijk zelf doen. Echter als je een website wilt met een professionele uitstraling kom je al snel uit bij een professioneel bedrijf. Natuurlijk is dit heel lastig kiezen, er is immers genoeg aanbod. Via de service van WebsiteOffertes bespaar je moeite, geld en kan je altijd kiezen op gevoel. Lees snel meer over onze diensten!

22.000+
Offertes aangevraagd
6.500+
Tevreden klanten
55
Aangesloten partners

Een website laten maken door een professional

Een website laten ontwerpen kun je natuurlijk zelf doen. Echter als je een website wilt met een professionele uitstraling kom je al snel uit bij een professioneel bedrijf. Natuurlijk is dit heel lastig kiezen, er is immers genoeg aanbod. Via de service van WebsiteOffertes bespaar je moeite en vooral geld. Je kunt nu geheel vrijblijvend meerdere offertes ontvangen en beslissen wat voor jou de best optie is.

Een website laten maken door  een professional

Het proces

Een website laten ontwerpen vereist specialistische kennis en een webdesigner/webontwikkelaar of marketeer kan hierdoor veel geld kosten. Je doet er daarom verstandig aan om meerdere offertes tegelijk aan te vragen. Door deze offertes te vergelijken kan je veel geld besparen op de totale kosten van jouw bedrijf. Met behulp van onze dienst kan je vrijblijvende offertes aanvragen bij meerdere dienstverleners tegelijk. Je krijgt dan binnen enkele werkdagen de eerste offertes via uw e-mail toegestuurd.

Het proces

Hoe werkt het?

Nadat je een aanvraag hebt ingediend, ontvang je dus meerdere offertes. Het is voor jou en de dienstverleners prettig wanneer het duidelijk is wat je als klant precies wenst. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wat het doel is, en welke uitstraling de website moet hebben en/of er bepaalde functies gewenst zijn. Dit alles bepaald voor een groot deel de prijs.

Hoe werkt het?

Welk platform of systeem?

Er zijn meerdere manieren om een website te bouwen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de site te laten maken in HTML. Echter komt dit niet veel meer voor en kiest men over het algemeen voor een CMS (Content Management Systeem). Zo heb je wellicht weleens gehoord van WordPress, Drupal, Prestashop, Magento of een ander systeem. Het is aan te raden om hier over na te denken en de systemen met elkaar te vergelijken. Je kunt dit ook aangeven in uw aanvraagformulier.

Welk platform of systeem?

Wil je een website laten maken?

Ontvang 3 gratis website offertes!

Offertes aanvragen

Neem contact met ons op

085 - 06 06 863
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur
Antwoord binnen 24 uur