Vergelijk WooCommerce offertes


Offertes vergelijken van WooCommerce webshop designers? Laat je webshop professioneel maken met WooCommerce in WordPress. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten WooCommerce specialisten in Nederland. Betaal nooit teveel. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de WooCommerce specialist dat bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

WordPress WooCommerce webshop

WooCommerce is een plugin die je kunt installeren via Wordpress. Wordpress is namelijk een websitebouwer waarop je allerlei functies kunt installeren, WooCommerce is er daar eentje van. Wordpress is alleen echt bedoeld voor websites en stelt je dan ook alleen instaat om te schrijven en interactie te hebben met je publiek.

Voor webshops is Wordpress minder geschikt en zullen de meesten gauw kijken naar Magento, dit is een webshopbouwer die het mogelijk maakt om dingen (direct) te verkopen. Het enige nadeel van deze webshopbouwer is dat de kosten vrij hoog zijn, hoger dan bij Wordpress.

WooCommerce is een goed alternatief voor Magento. Met WooCommerce hoef je nauwelijks of niets te betalen. Je zult hetzelfde aan geld kwijt zijn als met een gewone website op Wordpress, maar de installatie van WooCommerce is gratis. Wel kunnen er extra kosten bijkomen als je ook extra’s wilt bij deze plugin.

Je eigen WooCommerce webshop laten maken is dus helemaal nog niet zo’n slecht idee. Er zijn veel mogelijkheden en het is een goed alternatief voor de duurdere webshopbouwers.

Multifunctionele webshop
WooCommerce biedt vele mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk je webshop afstellen op B2B of B2C. Daarnaast kun op dit platform ook gebruikmaken van meerdere marketing- en communicatiemiddelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk je webshop verbinden aan je Social mediakanalen en je kunt gemakkelijk bijhouden wat de cijfers van je webshop zijn.

Voordelen van een WooCommerce webshop


We hebben inmiddels al een paar positieve dingen over WooCommerce laten weten. Gelukkig is dat nog lang niet alles. Het is een uitstekende webshopbouwer en het biedt jou als bedrijf en je ontwerper genoeg mogelijkheden om een kwalitatief goede webshop in elkaar te zetten. Om deze reden gaan we hier nog even wat dieper in op de voordelen van dit platform.

1. Betaalmogelijkheden


Met WooCommerce kun je veel betaalmogelijkheden instellen. Zo zijn er PayPal en Mollie, maar ook diensten als STRIPE, Sisow, Buckaroo en ICEPAY zijn mogelijk. Van al deze opties zijn Mollie en PayPal het bekendst. Mollie is eigenlijk de onlineprovider van IDEAL en PayPal is het bekende Amerikaanse betaalsysteem, handig voor als je aan het buitenland je producten verkoopt.
Het zijn dus allemaal verschillende betaalverleners en ze zijn allemaal te gebruiken via WooCommerce. Daarbij heb je nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld te betalen bij ontvangst van een pakketje. Dit geeft de klant iets meer zekerheid bij hun aankoop wat ervoor zal zorgen dat mensen sneller en makkelijker tot aankoop zullen overgaan.

2. Uitbreiden met plugins


Omdat WooCommerce via Wordpress wordt gebruikt, heb je de mogelijkheid om plugins te installeren. Hiermee kun je je webshop uitbreiden en vergroten voor onder andere de functies en features. Zo heb je veel handige plugins die bedoeld zijn om je webshop hoger in Google te krijgen, professioneler laten ogen en je verbinden met bepaalde systemen.

Naast dat er dus via Wordpress een hoop te regelen valt, zijn er ook nog via WooCommerce meerdere opties. Je kunt namelijk je account uitbreiden, zodat je meer functies tot je beschikking hebt. Hiervoor zul je dan wel wat moeten betalen, maar dat is niet extreem veel in vergelijking met de meeste webshopbouwers.

3. SEO-optimalisatie


Wanneer je je webshop wilt laten bouwen, zal je natuurlijk moeten kijken naar SEO. SEO-optimalisatie zorgt ervoor dat je webshop hoog in de Google Search Engine terecht komt. Hierdoor sta je hoger bij verschillende zoektermen en mensen zullen daardoor sneller op je webshop klikken. Wat ook een gegeven is en wat mensen kunnen weten, is dat hoe hoger je staat, hoe beter je webshop of website is. Google plaatst namelijk de beste sites bovenaan om zelf zo relevant mogelijk te blijven. Google zal je dus belonen voor het goed benutten van de SEO.

Onze tip is dan ook om je ontwerper hier goed naar te laten kijken, zodat ook jij geniet van het beste resultaat.

Maatwerk of template WooCommerce shop


Je kunt met WooCommerce dus veel kanten op en het stelt jou instaat om veel dingen voor elkaar te krijgen. Als je het ontwerp gaat uitbesteden, zal je dus ook echt iemand moeten zoeken die met dit alles weet om te gaan. Je zal snel kiezen voor je eigen ontwerpen en nieuwe ideeën, maar ga je dan voor maatwerk of een template?

Het verschil zit hem in hoe je begint. Wordpress biedt al vanuit zichzelf verschillende templates aan. Dit zijn al standaard designs van een website. Vanuit die basis kun je dan je eigen webshop met features instellen, maar je design is gebaseerd op een al bestaand concept.
Ook kun je ervoor kiezen om juist helemaal zelf te bepalen hoe je webshop eruit komt te zien. In dat geval ga je aan de slag met maatwerk. Hierbij begin je zonder basis en zet je jouw gehele webshop naar jouw hand, dus ook het design.

Het is dus ook maar net wat je fijn vindt. Een template biedt meer zekerheid en al een vaste basis, maatwerk biedt juist meer vrijheid om te doen wat je zelf voor ogen hebt. Wel is het handig om hier goed met je ontwerper over te praten. Het kan namelijk zo zijn dat hij of zij al een bepaald concept heeft, dat bijvoorbeeld ook goed werkt, en dat je van daaruit verder kunt gaan bouwen. Het zou dan zonde zijn om helemaal opnieuw te gaan beginnen en af te wijken van iets dat goed werkt. Overleg dit dus goed en vind samen de beste optie.

Waarom WooCommerce uitbesteden?


We hebben het nu uitvoerig gehad over wat je precies aan WooCommerce hebt. Alleen we hebben het nog niet gehad over wat je precies hebt aan het uitbesteden van het ontwerpen. Hier gaan we nu even wat beter naar kijken. We hebben een aantal punten op een rijtje gezet om jou te laten zien wat je er precies aan hebt.

1. Het scheelt een hoop tijd


Het kan zijn dat jij zelf al helemaal thuis bent in het bouwen van webshops, dan zal je minder aanlooptijd nodig hebben om WooCommerce te begrijpen. Ben je dit niet, dan zal je veel tijd kwijt zijn aan WooCommerce. Je zult namelijk eerst moeten begrijpen hoe het werkt en daarna leren hoe je het goed kunt toepassen. Daarnaast weet je niet of het werkt en je hebt geen ervaring. Ook zal je na het ontwerpen nog actief moeten zijn met je webshop. Dit neemt ook veel tijd in beslag en deze tijd kun je wellicht beter ergens anders aan besteden. De oplossing hiervoor is het inschakelen van een deskundige.

2. Zekerheid op resultaat


Bij het inhuren van een professional zul je bijna altijd zeker zijn van een bepaald resultaat. De mensen hier hebben al jaren ervaring en beschikken ook over de nodige kennis. Dit geeft aan dat ze echt wel weten wat ze moeten doen om jouw webshop te laten floreren.

3. Bespaar kosten


Op het eerste gezicht lijkt het inschakelen van een deskundige een duur kostenplaatje, maar als je er wat dieper op ingaat, kom je erachter dat dat niet het geval is. Als je zelf het ontwerp doet, ben je natuurlijk een hoop tijd kwijt. Dit had je kunnen besteden aan iets wat je geld oplevert. Daarbij kan het zijn dat je voor bepaalde kennis moet betalen en je kunt door je onervarenheid het proces nog lang laten duren. Daaruit volgt dat je dus helemaal niks aan je website verdient en in dit geval loop je uiteraard veel inkomsten mis.

Vergelijk WooCommerce webshop offertes


Wil jij dus je WooCommerce webshop laten bouwen? Vul dan hier je gegevens in en vraag gratis je offertes aan. Binnen een dag ontvang je al meerdere aanbiedingen, die kun je vergelijken en uiteindelijk kies jij de beste eruit!
Vraag vandaag een offerte aan voor het bouwen van uw website

Wil je ook een website laten bouwen door een professioneel team? Laat je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte. Vraag vandaag nog een offerte aan om je website te laten bouwen.

Wil je een website laten maken?
Vraag 3 gratis Website Offertes aan. Vraag Offertes aan
Of
Neem contact met ons op
+ 31 10 261 32 67
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur
info@websiteoffertes.nl
Antwoord binnen 24 uur