App developers zoeken

Denk jij na over het laten ontwikkelen van een app? Dan ben je hier op de juiste plek! Op websiteoffertes.nl kun jij gemakkelijk websites vergelijken en zo de perfecte persoon vinden om een app te laten ontwikkelen. Ook is het laten ontwikkelen nog helemaal niet zo duur en zul je je misschien verbazen over de prijs. Wil je hier nu meer over weten en dus de juiste offerte uitkiezen? Scrol dan nog even verder naar beneden voor het vinden van de juiste appontwikkelaar!

Hoe laat ik een app bouwen?


Nu we al een paar kleine indicators hebben van wat de app gaat kosten en wat je kunt verwachten van het voorbereidend werk, gaan we nu kijken naar wat nog meer een rol speelt. De volgende dingen zijn van belang: features, makers, gebruikers en ontwikkeling & onderhoud.

1. Vorm van de app


Als je wilt weten wat voor app je wilt laten maken, is het handig om te kijken naar wat je als platform wilt gebruiken. Je hebt namelijk twee mogelijkheden: een web-app en een Native-app.
Een web-app is een app die je via het internet moet bereiken. Je kunt het dus niet in de Playstore of de Applestore downloaden, maar je moet het via internet openen. Een Native-app is dus een app die je wel kunt downloaden in de bovengenoemde appstores. Je zou het dus zonder het internet kunnen gebruiken.

Voordelen webapps:


* Neemt geen ruimte in beslag op je device
* Geen installatie vereist
* Geen last van updates voor de gebruikers
* Makkelijk in het design
* Nadelen van een web app:
* Gevoeliger voor hackers, een goede beveiliging is dus vereist
* De app is afhankelijk van het internet en zonder internet niet bereikbaar

Voordelen van een Native app:


* Makkelijk te gebruiken op je mobiel of tablet
* Kan offline gebruikt worden
* Maakt gebruik van features op telefoons en tablets en zorgt voor een kwalitatief gezien hoge ervaring met User Experience
* Nadelen van een Native app:
* Downloaden via appstores, mogelijke kosten voor het downloadbaar maken van een app op verschillende platformen zoals iOS en Android

Bij het kiezen van wat je precies gaat gebruiken zul je dus dingen moeten afwegen. Wel is een Native-app kwalitatief gezien sterker dan een web-app. Dit heeft puur te maken met hoe de app wordt ervaren en dit heeft dus niets te doen met hoe je hem bereikt of mogelijke updates. Daarnaast kun je ook bepalen op welke device de app gebruikt kan worden.

2. Features van de app


Wat wil je de app laten doen? Dat is de essentiële vraag bij deze factor. Is het bedoeld als een app voor updates over het bedrijf, om tijdens het werk te gebruiken of iets heel anders? Een app kan veel dingen voor elkaar krijgen. Je moet alleen duidelijk voor ogen hebben wat je ermee wilt kunnen doen.

3. Type app developer


Oftewel, de appontwikkelaars. Je kunt het zo gek maken als je maar wilt. Denk je aan een heel designteam of ga je simpelweg voor de beste van de beste appontwikkelaars? Dit weegt natuurlijk allemaal mee in de prijs en het uiteindelijke resultaat van de app. Het goed uitkiezen van je appontwikkelaar is dus belangrijk en wij maken het je daarom al een stuk makkelijker door voor jou een selectie te maken van de juiste ontwikkelaars.

4. Gebruikers van apps


Voor wie is de app bedoeld? Wil je er klanten mee aanspreken? Wil je nieuwe klanten werven, of juist je personeel ondersteunen? Het moet duidelijk zijn op wie de app aansluit en voor wie de app gemaakt is. Neem dit ook mee in het laten ontwikkelen van je app.

5. Onderhoud en doorontwikkeling


Als laatst ontwikkeling en onderhoud. Hierbij ga je kijken naar hoe je ervoor gaat zorgen dat de app goed blijft, ook op langere termijn. Op basis daarvan besluit je in hoeverre je dit laat meewegen in je keuze. Zoals je misschien al verwacht, dit is een belangrijk onderdeel in het proces en het zal ervoor zorgen dat je app goed blijft functioneren.

Kosten voor app ontwikkeling


Een app kun je natuurlijk overal voor gebruiken. Misschien sluit een app goed aan bij je bedrijf, of zou je graag juist iets nieuws willen opzetten door middel van een app. Voor het maken van een app ben je al gauw meer dan €5.000 kwijt. Dit is relatief gezien niet eens zo heel veel, want in veel gevallen kan het zelfs oplopen tot €50.000. Ook moet je jezelf afvragen wat je allemaal bij de app wilt hebben, wat de app zou moeten kunnen en voor wie de app bedoeld is.

Dit zijn allemaal dingen die je goed moet regelen en daarom is het verstandig om hiervoor de juiste mensen te vinden. Gelukkig kun je deze taak uit handen geven, wij doen dat namelijk voor jou! Maar om te beginnen is het wellicht handig om wat duidelijkheid te scheppen over het maken van een app.

Wij doen dat dus voor jou! Maar om te beginnen is het wellicht handig om wat duidelijkheid te scheppen over het maken van een app. Je kunt dus gaan voor verschillende kwaliteiten. Zo ben je met top kwaliteit al gauw €100.000 kwijt en bij lage kwaliteit nijg je wat meer naar de €5.000. Daar tussenin heb je ook nog basis en uitgebreid waarbij je met uitgebreid net weer iets meer krijgt dan basis en basis iets meer dan laag.

Vergelijk kosten bij app ontwikkeling


Ben je klaar voor een eigen app? Vraag dan jouw offertes aan en vergelijk meerdere appontwikkelaars!

Offertes aanvragen

Vergelijk offertes bij app ontwikkeling


Android, iOS of web-app laten maken? Bekijk honderden app developers bij Website Offertes. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten app ontwikkelaars in Nederland. Betaal nooit teveel voor je app. Vergelijk offertes voor de beste deal en kies de app-specialist die bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.
Website laten maken Webshop laten maken Marketing Uitbesteden

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

SEO Blogschrijver gezocht Afgerond
SEO Blogschrijver gezocht

We zoeken een SEO Blogschrijver die regelmatig teksten voor ons schrijft, wij verkopen zilversokken. Die bieden oplossingen aan voor zweetvoeten, koude voeten enzovoort.

Ontwikkelen WooCommerce Webshop Afgerond
Ontwikkelen WooCommerce Webshop

Ik ben op zoek naar iemand die een nette webshop kan maken. In deze lay-out moet ik mijn artikel beschrijvingen kunnen toevoegen eventueel foto's etc. De lay-out gaat gebruikt worden op online platformen waar je in plaats van tekst als beschrijving een html code kan invoegen. Ik zoek iemand die hier op kort termijn mee bezig kan. Als je geen werkplek hebt bied ik je aan om bij ons op kantoor in Hengelo (O) er aan te werken.

Website bouwen Afgerond
Website bouwen

Ik wil graag een website laten maken, het moeten 5 paginas met tekst en afbeeldingen zijn. Ik kom graag met een professional in contact die mij kan helpen.

Wil je een website laten maken?
Vraag 3 gratis Website Offertes aan. Offertes aanvragen
Of
Neem contact met ons op
085 - 06 06 863
Op werkdagen van
09:00 uur tot 17:30 uur
[email protected]
Antwoord binnen 24 uur