Vergelijk Snapchat offertes


Snapchat marketing en advertising uitbesteden? Behaal meer naamsbekendheid en omzet met Snapchat ads. Deel en promoot posts, foto’s en korte video’s met producten, acties en meer. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten Snapchat specialisten in Nederland. Betaal nooit teveel. Vergelijk offertes voor de beste deal kies de Snapchat specialist die bij je past.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Over Snapchat

Snapchat is een populair social medium dat vooral gebruikt wordt door jongeren in de leeftijdscategorie van 13 tot 24 jaar oud. De bedoeling is om elkaar zogeheten ‘snaps’ in de vorm van foto’s en video’s te sturen. Deze snaps kunnen worden opgeleukt met verschillende filters en lenzen. Snaps worden in een-op-een gesprekken verstuurd, maar kunnen ook worden gedeeld naar een verhaal dat 24 uur lang zichtbaar is. Snapchat is gratis te downloaden vanuit elke app- of playstore.

Adverteren op Snapchat


Adverteren op Snapchat is simpel en doeltreffend. Vanwege de doelgroep worden voornamelijk jongeren en jongvolwassen benaderd. Advertenties die zich richten op branding zijn uitermate geschikt voor een campagne op Snapchat. De ontwikkeling van traffic voor je website of het geven van voorlichting zijn ook belangrijke peilers van adverteren. Daarnaast kun je via advertenties via Snapchat ook eenvoudig leads en / of sales genereren.

Doelgroepen targetten


Je kunt op verschillende eigenschappen van de doelgroep targetten als je wilt adverteren via Snapchat. Eigenschappen waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld:

* Leeftijd
* Geslacht
* Locatie
* Merk / type toestel (Apple iPhone, Samsung Galaxy, Huawei…)
* Audience match
* Interesses
* Look-a-like groepen

Door de ruime keuze in eigenschappen is het via Snapchat mogelijk op een gerichte en specifieke manier de doelgroep te bereiken. Daarnaast biedt Snapchat de optie ‘Snap Pixel’ aan. Deze tool zorgt voor gehele retargeting van doelgroepen. Dit houdt in dat je een doelgroep op verschillende momenten in de customer journey kunt aanspreken. Zo zorg je in eerste instantie voor sterkere merkbinding en houd je klanten ook beter vast.

Mogelijkheden binnen Snapchat


Op Snapchat zijn er vijf verschillende mogelijkheden om te adverteren.

1. Snap ads
Deze advertentie kan tot 10 seconden duren en wordt verticaal aangeboden. Dergelijke advertenties verschijnen tussen snaps, bijvoorbeeld tussen twee verhalen die de doelgroep bekijkt

2. Collection ads
Deze advertentie dient als een catalogus om verschillende producten aan de doelgroep aan te kunnen bieden

3. Story ads
Met een Story advertentie wordt de advertentie getoond in de ‘Verhalen’ / ‘Verkennen’ pagina, waar allerlei relevante content voor de gebruiker wordt getoond. Je advertentie lijkt hierbij erg op normale content.

4. Advertenties via filters
Filters zijn toevoegingen die gebruikers ná het nemen van de foto of video kunnen toevoegen om deze op te leuken. Dit kun je inzetten op een specifiek event, op een bepaalde locatie of voor een specifiek product. Ontvangers van de Snap met dit filter ontwikkelen een hogere Brand Awareness.

5. Advertenties via lenzen
Met een lens kunnen gebruikers voordat ze de foto of video maken al een effect toevoegen, zoals bijvoorbeeld de welbekende hondenoortjes. Ook deze manier van adverteren leidt tot een flink toegenomen Brand Awareness.

Snapchat campagnes


Je campagne beheren gaat op een eenvoudige manier. Het bedrijf dat je inschakelt kan al vanaf het eerste moment alles van je overnemen. Je kunt alle onderdelen van het proces uit handen geven: van creëren en opzetten van de campagne tot het bijhouden van de resultaten of het factureren van de kosten.

Advertentiekosten op Snapchat


Snapchat berekent de kosten voor haar reguliere advertenties door middel van CPV, oftewel kosten per view. In dat geval betaal je dus per keer dat je advertentie beken is.

De kosten voor filters of lenzen worden op een andere manier berekend. Hierbij wordt gekeken naar de locatie waarop je je filter wilt gebruiken en ook naar de tijd die je hiervoor kiest. Het is een filter in het weekend bijvoorbeeld duurder dan doordeweeks. Hetzelfde geld voor een filter op een populaire plaats zoals Amsterdam of een festivalterrein.

Offertes vergelijken bij Snapchat specialisten


Vraag snel je offerte aan en geef je advertenties op Snapchat voordelig uit handen. Je krijgt binnen 24 uur van maximaal 3 bedrijven een offerte, zodat jij de aanbieder kunt kiezen die het beste bij je wensen past. Een offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.
Vraag vandaag een offerte aan voor het bouwen van uw website

Wil je ook een website laten bouwen door een professioneel team? Laat je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte. Vraag vandaag nog een offerte aan om je website te laten bouwen.

Wil je een website laten maken?
Vraag 3 gratis Website Offertes aan. Vraag Offertes aan
Of
Neem contact met ons op
+ 31 10 261 32 67
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur
info@websiteoffertes.nl
Antwoord binnen 24 uur