Vergelijk app- en webdevelopers

Jij zoekt iemand die voor jou het een en ander in elkaar kan zetten op het gebied van app- of webdevelopment. Wij bieden developers aan die apps, grafische ontwerpen en zelfs hele websites in elkaar zetten. Als je hiernaar opzoek bent, ben je dus op de juiste plek belandt! Wij van websiteoffertes.nl bieden een matchingprogramma aan waarbij jij jouw gegevens invult waarna wij zorgen dat je de juiste app- of webdeveloper vindt.

Na het invullen van jouw gegevens krijg je binnen één dag 3 offertes van mensen die jou zouden kunnen helpen. Geïnteresseerd? Blijf dan nog even hangen om te kijken wat jij precies kunt doen om de juiste persoon voor de klus te vinden!

App- en webdevelopment


Een developer, ook wel een programmeur genoemd, wordt in de meeste gevallen aangesteld om een website of app te ontwikkelen. Vaak gaat het om webdesign, dit houdt in dat jouw website of app goed ingericht wordt. Alles staat dan op de juiste plek, alles werkt en het ziet er nog eens mooi en functioneel uit. Dit is eigenlijk wat je zoekt in een developer. Een developer kan iets nieuws opzetten, maar ook kan diegene een website aanpassen of een al bestaande website nalopen.

Bij dit alles kun je aan verschillende dingen denken. Zo kan het zijn dat iemand via Wordpress dit laat doen, maar dus ook via een appbouwer. Er zijn veel mogelijkheden, daarom is het ook van belang om goed vast te stellen wat je precies zoekt en wat je nodig hebt. Daarom hebben we hier een paar mogelijke opties op een rijtje gezet om het voor jou wat gemakkelijker te maken:

1. WordPress developers


Dit is iemand die voor jou aan de slag gaat met het in elkaar zetten van je Wordpress website. Hij of zij zorgt ervoor dat alle plugins goed werken en dat je wellicht nieuwe functies hebt voor op je website of webshop. Ook kan de developer in dit geval het design aanpassen naar jouw wensen.

2. Magento developers


Magento is een website waarop je makkelijk webshops kunt aanmaken. Zo kun je dit zelf doen, maar je kunt ook iemand inschakelen die jou hierbij gaat helpen of het zelfs helemaal overneemt. Ook in dit geval zal jouw webdeveloper er in alle gevallen voor zorgen dat jij het maximale uit je webshop kunt halen.

3. PHP developer


Ook dit is iemand die ervoor zorgt dat allerlei dingen goed geprogrammeerd en geïmplementeerd worden op jouw website. Tussen de Wordpress developer, Full stack developer en de PHP developer zit vaak weinig verschil.

4. App developer


Dit gaat, zoals je misschien al kunt raden, over het in elkaar zetten van een app. Hierbij kun je aan apps denken voor in de Playstore, maar ook apps voor op het werk zijn hier van toepassing. Deze mensen zijn gespecialiseerd op gebied van app development en zij zorgen er dan ook voor dat jouw app zorgeloos functioneert.

5. Full stack developer


Deze developers worden vaak benaderd voor klussen die veel all-round kennis en kunde vereisen op het gebied van web development. Ben je dus echt naar iemand op zoek die meerdere dingen kan tackelen? Dan zit je met een Full stack developer al snel goed.

6. Grafisch ontwerpers


Een grafisch vormgevers, designer of ontwerper die jouw logo of website ontwerp maakt, ook daar hebben wij de juiste personen voor.

Verschillende soorten apps


Er is in sommige gevallen nog wat onduidelijkheid rond het onderwerp appdevelopment. Daarom lichten we hier nog even kort toe wat de mogelijkheden hierin zijn. Appdevelopment heeft namelijk ook meerdere onderscheidingen en als opdrachtgever is het daarom handig om dat goed voor ogen te hebben.

1. Mobiele apps


Een mobiele app is bijvoorbeeld een app waarop je ’s ochtends het weer bekijkt of een app waarop je de krant opent. Het zit hem dus ook in de naam, want een mobiele app is bedoeld voor op een mobiel apparaat. Dit kan een smartphone zijn, maar ook een tablet of een smartwatch.

2. Klantportalen


Hoewel je hier misschien niet gelijk aan denkt bij het onderwerp appdevelopment, ook dit valt eronder. Het is een plek (portaal) waar gebruikers hun gegevens kunnen invullen, aanpassen en kunnen bekijken. Dit kan binnen een bestaande app, maar het komt ook vaak voor als losse app. Dit wordt vaak gehanteerd door zakelijke websites of webshops, waardoor je een soepel lopend systeem kunt creëren.

3. Dashboards


Dit wordt vaak in combinatie met een webapp gedaan. Zo kun je op deze app makkelijk en overzichtelijk de gegevens van de webapp terugvinden en analyseren. Dit fenomeen is zeker handig wanneer je inzicht wilt hebben in je eigen website en bedrijf.

Ontwikkel platformen


Onze developers werken via verschillende platformen zoals Microsoft, AZURE, CLOUD SERVICE, net. Framework en IONIC. Dit zijn allemaal verschillende platformen met ieder zijn eigen functies. Zo kun je met AZURE een vergelijkbare Cloud omgeving creëren via Microsoft en kun je die omgeving weer aansluiten op jouw website of app. Onze developers weten hoe dat moet en willen je hier graag bij helpen.

Het app- of webdevelopment kan dus worden gedaan op verschillende platformen en onze developers weten daar ook aardig de weg in te vinden. Het kan zo zijn dat de ene developer beter is op een bepaald platform dan de anders. Daarom bieden we u ook meerdere offertes aan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van verschillende platformen, want er is altijd wel iemand voor de klus!

Vergelijk offertes van developers


Ben je klaar voor een eigen app of website? Vraag dan hier jouw offerte aan en vergelijk! Je hebt binnen 24 uur al 3 offertes ter beschikking en zo kun je de juiste persoon voor de klus vinden. Dus als je er echt klaar voor bent, vul dan je gegevens in en ontvang de offertes!

Offertes aanvragen

Vergelijk offertes van developers


App of webdevelopers nodig voor je website, webshop of mobiele app? Bekijk de beste developers van Nederland op Website Offertes. Ontvang binnen 24 uur 3 gratis offertes van aangesloten developers. Betaal nooit teveel. Vergelijk offertes voor de beste deal kies de tekstschrijver die bij je past. Begin direct met offertes aanvragen.

✅ Ontvang max. 3 offertes binnen 24 uur.
✅ Meer dan honderd aangesloten webprofessionals.
✅ Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijven
Website laten maken Webshop laten maken Marketing Uitbesteden

Opdrachten mogelijk gemaakt door WebsiteOffertes

SEO Blogschrijver gezocht Afgerond
SEO Blogschrijver gezocht

We zoeken een SEO Blogschrijver die regelmatig teksten voor ons schrijft, wij verkopen zilversokken. Die bieden oplossingen aan voor zweetvoeten, koude voeten enzovoort.

Ontwikkelen WooCommerce Webshop Afgerond
Ontwikkelen WooCommerce Webshop

Ik ben op zoek naar iemand die een nette webshop kan maken. In deze lay-out moet ik mijn artikel beschrijvingen kunnen toevoegen eventueel foto's etc. De lay-out gaat gebruikt worden op online platformen waar je in plaats van tekst als beschrijving een html code kan invoegen. Ik zoek iemand die hier op kort termijn mee bezig kan. Als je geen werkplek hebt bied ik je aan om bij ons op kantoor in Hengelo (O) er aan te werken.

Website bouwen Afgerond
Website bouwen

Ik wil graag een website laten maken, het moeten 5 paginas met tekst en afbeeldingen zijn. Ik kom graag met een professional in contact die mij kan helpen.

Wil je een website laten maken?
Vraag 3 gratis Website Offertes aan. Offertes aanvragen
Of
Neem contact met ons op
085 - 06 06 863
Op werkdagen van
09:00 uur tot 17:30 uur
[email protected]
Antwoord binnen 24 uur